06 42 13 48 59 info@thebeautyness.nl

About Ness

Hoi! Ik ben Nesrine – ook wel Ness genoemd. Ik ben enorm creatief en heb een grote passie voor make-up en haarstyling. Als kind was ik al op zoek naar manieren om creatief bezig te zijn. In mijn jeugd schilderde en tekende veel en vanaf mijn puberteit ontdekte ik make-up. Ik bleek hier een groot talent voor te hebben. Het aanbrengen van make-up en het creatief zijn met kleuren ging me meteen al gemakkelijk af. Door de jaren heen heb ik mezelf diverse make-up en haar technieken aangeleerd, waardoor ik in staat ben jou te laten stralen. 

Inmiddels ben ik al 8 jaar werkzaam als professioneel make-up artist en haarstylist. Ik geniet er dagelijks van om klanten om te toveren tot de mooiste versie van zichzelf. Ik zie het menselijk gezicht als een canvas en help klanten dan ook met het benadrukken van hun mooiste bijzonderheden in het gezicht. 

Ik focus me op make-up trends in verschillende culturen. Zo vind ik het leuk om de Arabische, Bollywood en Westerse cultuur met elkaar verbinden, waardoor er een fushion makeuplook ontstaat. 

Bent u geinteresseerd in een makeup sessie of haarstyling? Neem contact met me op!